Tabuľky energetických hodnôt potravín

13. června 2009 v 2:12 |  kalorické hodnoty
Druh
Jednotka
En. (KJ)
Bielk.(g)
Tuky (g)







bôčiková paštéta
100 g
2170
11
25

bravčová krkovička
100 g
1200
15
25

bravčové mäso
100 g
1000
18
11

bravčové prerastené
100 g
1990
12
47

bravčový bôčik
100 g
1433
9,6
33,9

filé z tresky
100 g
310
17
1

hovädzia panenka
100 g
620
20
7

hovädzia pečienka
100 g
540
12
4

hovädzie zadné
100 g
760
19
12

hus
100 g
903
8,5
20,2

hydinová saláma
100 g
1200
14
25

hydinové párky
100 g
1220
16
25

jahňacina
100 g
680
11,6
13,6

jeleň
100 g
469
20,6
3,3

kačka divá
100 g
511
22,7
3,1

kačka domáca
100 g
1181
17,6
23

kapor
100 g
503
16
6,1







kraby
100 g
439
0
1,4

králičie mäso
100 g
680
19
9

krevety
100 g
364
18,6
1,4

kuracie mäso
100 g
580
22
4

kuracie prsia
100 g
460
23
1







losos
100 g
845
19,9
13,6

makrela
100 g
780
16
10

moravské údené mäso
100 g
1200
24
17

morčacia šunka
100 g
420
18
2

morka
100 g
550
22
5

mortadella
100 g
1420
12
33

mušle
100 g
226
10,5
1,3

párky
100 g
1210
14
25

pstruh
100 g
450
20
3

rybacie filety v tomatovej omáčke
100 g
850
15
15

sardinky v oleji
100 g
930
24
14







sleď
100 g
847
18,5
14

sliepka
100 g
481
12
4,6

srnec
100 g
448
20,8
2,6

šťuka
100 g
360
18,8
0,7

sumec
100 g
682
15,3
11,3

teľacie mäso
100 g
580
21
6

tuniak v oleji
100 g
1180
24
21

tuniak vo vl. šťave
100 g
420
23
1

údený bôčik
100 g
1884
7,5
47

ústrice
100 g
276
9
1,2

zajac
100 g
456
23
1,1







 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama